Ga naar Content

Bijzonder spandoek om zorgpersoneel te steunen, Hilversums ziekenhuis zoekt maker

HILVERSUM - Opeens was het er: een van wol gehaakt spandoek voor de deur van het Hilversumse Tergooiziekenhuis om het personeel een hart onder de riem te steken. Het ziekenhuis wil dolgraag weten wie het spandoek gemaakt heeft. 

Foto: Tergooi

Op het van wol gemaakte kleurrijke spandoek staan woorden als 'samen sterk' en 'hou vol' en een hartje en een vrolijke smiley. De maker van het spandoek is er ongetwijfeld vele uren mee bezig geweest. 

Het spandoek hangt er nu al een tijdje en het ziekenhuis is er heel blij mee. "We vinden het fantastisch dat iemand zo veel moeite heeft genomen om ons een hart onder de riem te steken in deze roerige tijd", zo laat het weten. Het ziekenhuis wil daarom ook dolgraag weten wie het gemaakt heeft. "We willen hem of haar heel graag persoonlijk bedanken."

Afgelopen voorjaar, toen het ziekenhuis het ontzettend druk had vanwege de eerste coronagolf, kreeg Tergooi wel vaker bedankjes. Ziekenhuispersoneel werd meermaals verrast met een applaus, spandoeken of stoeptekeningen. Dat is nu een stuk minder. 

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected] 

Lees ook