Ga naar Content

Pieter de Waard reageert gepikeerd: "Chris Woerts praat uit zijn speknek"

VELSEN-ZUID - Sportmarketeer Chris Woerts toonde vrijdagavond in het programma Veronica Inside een lijstje met clubs die door corona in de problemen zouden komen. Telstar was volgens Woerts één van de clubs die financieel in nood zou komen als er de rest van dit seizoen zonder publiek gespeeld gaat worden.

Foto: ANP

Pieter de Waard, algemeen directeur van Telstar, reageert tegen NH Sport verbolgen op het getoonde lijstje van Woerts: "Chris praat zoals algemeen bekend uit zijn speknek." De Waard laat namelijk weten dat Telstar al twaalf seizoenen gemiddeld 16.000 euro positief resultaat draait. De club heeft door supporters, sponsoren en founders volgens de algemeen directeur 426.000 euro aan positief eigen vermogen.

Verder wijst De Waard er op dat Telstar sinds midden jaren zeventig geen euro aan generieke subsidie heeft ontvangen. Daarbij is de club sinds jaar en dag één van de gezondste in het Nederlandse betaalde voetbal.

Bekijk het filmpje in onderstaande tweet voor de toelichting van Woerts in Veronica Inside

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]