Ga naar Content

AZ'er Dani de Wit over knotsgek duel tegen Sparta: "Het ging compleet mis"

ROTTERDAM - Dani de Wit was zondag wederom van grote waarde bij AZ met twee treffers. Het bleek niet voldoende te zijn in het knotsgekke duel met Sparta Rotterdam waarin een 4-0 voorsprong werd weggeven. 

Reactie Dani de Wit na knotsgek duel tegen Sparta (4-4) - NH Nieuws

De sfeer in de kleedkamer was na afloop droevig. "Je schiet uit de startblokken en laat zien hoe AZ moet spelen", analyseert de middenvelder na afloop van Sparta-AZ. "Je hoopt dat in de tweede helft door te kunnen drukken, maar in ieder geval de nul te houden. Dat is ons ook nog niet gelukt dit seizoen."

"Door veel individuele fouten achterin, hebben we het weggeven"

AZ-speler Dani de wit

"Het had bij rust 5 à 6-0 moeten staan", vervolgt De Wit. "Normaal gesproken moet 4-0 bij de rust voldoende zijn, wat hier is gebeurd komt niet vaak voor. We krijgen door een persoonlijke fout de 1-4 tegen, dan is er normaal gesproken nog niks aan de hand. Door veel individuele fouten achterin hebben we het weggeven."

Bekijk de video voor het hele gesprek met Dani de Wit.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]