Ga naar Content

Telstar maakt zich op voor eerste uitwedstrijd; De Sa haakt definitief af

VELSEN-ZUID - Na een veelbesproken eerste thuiswedstrijd (2-2 tegen FC Volendam) bereidt de selectie van Telstar zich voor op het eerste uitduel van het seizoen. De Velsenaren spelen zaterdagmiddag om 16.30 uur tegen FC Eindhoven. 

Jonker blikt vooruit op FC Eindhoven-uit - NH Nieuws

FC Eindhoven won de eerste wedstrijd van het seizoen met 2-1 op bezoek bij Jong FC Utrecht. "Ik was erbij in Utrecht, dus ik heb die wedstrijd gezien. Het was een zwaar bevochten overwinning. Ze mochten zeker niet klagen met drie punten. Het zal ze ongetwijfeld goed hebben gedaan", zegt trainer Andries Jonker.

De Sa en Regeling

Twee proefspelers trainen al geruime tijd mee bij de club: Lesley de Sa en Vincent Regeling. Regeling is een centrale verdediger en De Sa speelt als buitenspeler. Twee linies waar Telstar nog versterking wil hebben. Het is echter duidelijk dat De Sa dit seizoen geen Witte Leeuw wordt.

"Hij is van origine een vleugelspits en wij spelen niet met vleugelspitsen. Hij past daar dus niet in", aldus Jonker over De Sa. "Maar op trainingen is het een prima voetballer en een prima vent. Hij is altijd goed gehumeurd en altijd op tijd."

Lesley de Sa traint voorlopig nog mee bij Telstar - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]