Ga naar Content

Goed nieuws voor Apollo Amsterdam: basketballers blijven op het hoogste niveau

AMSTERDAM - Het is Apollo Amsterdam gelukt om een voorlopige licente te krijgen voor de Dutch Basketball League (DBL) komend seizoen. Apollo heeft de financiën momenteel op orde dankzij hulp van sponsoren, liefhebbers en vrienden van de club.

Foto: NH Nieuws/ Maarten Westerduin

"In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan het creëren van een afdoende financiële basis
om te kunnen doorbouwen aan een sportieve toekomst voor topsport basketbal in Amsterdam", zo laat voorzitter Mark van Meggelen weten in een persverklaring.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

"Wij verwachten Apollo in september de definitieve licentie te geven"

DBL-bestuurder Ramses Braakman

Spelersgroep

"Het bestuur van Apollo Amsterdam heeft vertrouwen in de toekomst en is blij dat de bijzondere combinatie van talentontwikkeling met topsport voor basketbal in Amsterdam voortgezet kan worden. Achter de schermen heeft nieuwe trainer Laki Lakner gewerkt aan het samenstellen van een nieuwe spelersgroep, een mix van jeugd en ervaring."

Bestuur DBL

"Wij zijn erg blij dat topbasketbal in Amsterdam behouden blijft voor de Dutch Basketball
League (DBL, red.). Wij verwachten Apollo in september de definitieve licentie te geven", aldus Ramses Braakman, voorzitter van het bestuur van de Dutch Basketball League.

Apollo is echter nog wel op zoek naar een hoofdsponsor.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]