Ga naar Content

Telstar kon op trainingskamp door plotse vertrek Smit

ZEIST - Vaak ontbreekt het bij Telstar aan budget voor een trainingskamp, maar dit jaar was het wel mogelijk. "Door het plotse vertrek van Arvid Smit (voormalig assistent trainer) vorig jaar hebben wij tegen de KNVB gezegd dat daar wel wat tegenover moest staan. Dat is dit trainingskamp op kosten van de KNVB", vertelt trainer Andries Jonker.

Trainingskamp Telstar - NH Nieuws

Arvid Smit vertrok vorig jaar halverwege het seizoen om assistent-trainer bij De Oranje Leeuwinnen te worden. Hierdoor kon Telstar dus vorige week op trainingskamp in Zeist waar ze een aantal dagen verbleven op de KNVB campus. 

Woensdag stond er MTB-tocht op het programma. Daar kwam niet iedereen zonder kleerscheuren vanaf. Hoe De Witte Leeuwen het ervanaf brengen zie je in de onderstaande reportage.

Telstar MTB - NH Nieuws

Ook werd er hard getraind in Zeist. Verdediger Benaissa Benamar wil het dit jaar beter doen dan vorig jaar. "Wij hebben vorig jaar domme punten laten liggen tegen tegenstanders die wij hebben weggespeeld. Dat kan beter", aldus Benamar.

"Wij hebben vorig jaar domme punten laten liggen tegen tegenstanders die wij hebben weggespeeld. Dat kan beter"

middenvelder benaissa benamar

Kritischer

Middenvelder Anass Najah gaat beginnen aan zijn derde seizoen en wil de play-offs halen. Hij is blij dat de groep redelijk intact is gebleven. "Zo kan je kritischer zijn naar elkaar toe. Men accepteert het nu meer. Wij willen elkaar beter maken. Dat gebeurt wel als je elkaar langer kent", aldus Najah.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]