Ga naar Content

Ook Ajax kruist degens met FC Utrecht in voorbereiding

AMSTERDAM - Waar er aan het begin van de week nog een vraagteken stond achter de tweede oefenopponent van Ajax, is deze inmiddels bekend gemaakt. Op 13 augustus neemt de ploeg van trainer Erik ten Hag het op tegen FC Utrecht. De wedstrijd begint om 18.45 uur. 

Ajax-trainer Erik ten Hag - Foto: ANP/Koen van Weel

De eerste oefentegenstander van Ajax tijdens de zogenoemde 'eredivisie comeback' in augustus was al bekend. Op 8 augustus nemen de Amsterdammers het op tegen RKC Waalwijk. FC Utrecht opent de 'eredivisie comeback' op 1 augustus met een vriendschappelijk thuisduel met AZ. 

Jong AZ

Overigens wordt er steeds meer duidelijk over de oefenwedstrijden die de Noord-Hollandse ploegen gaan spelen. Vandaag presenteerde ook Jong AZ het schema met oefenwedstrijden die zij in augustus gaan spelen.

Zaterdag 1 augustus: Jong AZ - Koninklijke HFC (14.00 uur)
Zaterdag 8 augustus: Jong Ajax - Jong AZ (10.30 uur)
Zaterdag 15 augustus: Jong AZ - Jong FC Utrecht (14.00 uur)
Zaterdag 22 augustus: Jong AZ - AFC Amsterdam (tijdstip nog niet bekend)

 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]