Ga naar Content

Calvin Valies aan de slag bij FC Aalsmeer

AMSTERDAM - Calvin Valies keert komend seizoen terug op het voetbalveld bij tweedeklasser FC Aalsmeer. "Ik wilde snel weer het veld op. Via een bekende van mij kwam ik in contact met Aalsmeer. Ik hoop op een leuk seizoen en op promotie", aldus Valies.

Foto: Pro Shots / Erik Pasman

Ambities in het betaald voetbal heeft de aanvaller nog wel, maar de 25-jarige Amsterdammer snapt dat de kans niet groot is. "Ik word ouder en je moet aan de toekomst denken. Ik ben een tijdje weggeweest uit Nederland dus ik denk niet dat de clubs hier op mij zitten te wachten", vertelt Valies.

Calvin Valies verliet in 2017 Telstar. Daarna speelde hij in Griekenland (PAE Veria), Zweden (Syrianska) en Roemenië (Luceafarul). "Griekenland was sportief heel goed en financieel matig en kwamen ze hun afspraken niet na. In Roemenië was dat juist andersom en in Zweden was het allebei top", laat hij weten. 

"Griekenland was sportief heel goed en financieel matig en kwamen ze hun afspraken niet na."

voetballer Calvin Valies

In Zweden promoveerde hij, maar kwamen ze er tijdens de contractonderhandelingen niet meer uit. In Nederland speelde hij daarna bij OFC Oostzaan. Afgelopen jaar speelde hij niet op het veld, maar met vrienden in de zaal bij TOB.

Lees ook