Ga naar Content

HV Volendam kiest voor andere trainer vrouwenteam, interim vertrekt

VOLENDAM - Het vrouwenteam van HV Volendam krijgt volgend seizoen een andere trainer. Het contract van interim-trainer Mark Neeft wordt niet verlengd, laten de Volendammers zaterdag weten. De technische commissie van de club heeft een vervanger gevonden en zal die binnenkort bekendmaken.

Foto: HV Volendam

Neeft stapte begin februari in als interim-trainer van het Volendamse vrouwenteam, nadat Ruud van den Broeck na vier jaar trainerschap aan de kant werd gezet. Het vertrek van Van den Broeck ging bepaald niet geruisloos. Onder Neeft bereikte HV Volendam de halve finale van de beker. Nu ligt het seizoen stil als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Fijne man om mee te werken

Aanvoerder Jacky Ferwerda zegt in een reactie op de clubsite dat Neeft voor een positief gevoel zorgde in de groep. "Daarnaast is hij ook een heel fijne man om mee te werken. Voor hem is het natuurlijk jammer dat hij niet met ons door kan gaan, maar we gaan er vanuit dat er een mooie uitdaging op zijn pad zal komen.”

"Het is jammer, maar ik heb er in ieder geval veel plezier in gehad"

vertrekkend interim-trainer hv volendam mark neeft

Neeft: “Ik heb altijd veel interesse in het vrouwenhandbal gehad, maar had er nog niet in gewerkt. Wat ik ook verwachtte is uitgekomen; dit past ook goed bij mij. Het is jammer dat de club besluit een andere weg in te slaan, maar ik heb er in ieder geval veel plezier in gehad.”

Lees ook