Ga naar Content

Snel nog wat jointjes scoren nu de Haarlemse coffeeshops drie weken sluiten

HAARLEM - Ook bij de Haarlemse coffeeshops is het vanavond rond 18.00 uur ontzettend druk voor de deur. Omdat de coffeeshops vanwege het coronavirus drie weken moeten sluiten, willen veel klanten nog snel even een voorraadje inslaan.

Ook bij coffeeshop Willie Wortel's Indica aan de Koudenhorn staat een rij. Medewerker Milko moet tot zijn grote spijt veel mensen wegsturen. In overleg met de politie heeft hij afgesproken dat de rij niet langer meer mag worden. "Het is een flinke aderlating dat we drie weken dicht moeten. Ze hadden het misschien wel iets eerder mogen melden dat we om 18.00 uur moesten sluiten, dan hadden de klanten wat meer tijd gehad."

 

UPDATE

Vandaag is door het kabinet besloten dat coffeeshops tóch open mogen blijven, zolang ze mensen alleen laten afhalen. Binnen zitten is niet toegestaan.

Lees ook

Een aantal 'geluksvogels' wist toch nog op tijd een voorraadje in te slaan, ze hebben alle begrip voor de verplichte sluiting van hun coffeeshop. 

200316_coffeeshop_dicht_Paul - NH Nieuws

Corona in Noord-Holland

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in Noord-Holland? Wij verzamelen het laatste nieuws op onze themapagina.