Ga naar Content

Fans in café De Amstel kijken lijdzaam toe: "Ik heb geen Ajax gezien dat ik ken"

AMSTERDAM - (AT5) Het was te verwachten dat Ajax een lastige wedstrijd tegemoet ging en helaas kwam dit ook uit in het Coliseum Alfonso Pérez tegen Getafe. Veel Ajax-fans zullen met frustratie gekeken hebben, zo ook in het Café De Amstel waar supporters hun Ajax met 2-0 ten onder zagen gaan

Ajax-fans in cafë De Amstel - AT5

De Ajacieden lieten zich te veel beïnvloeden door de met veel theater over de grond rollende Spanjaarden en kwamen nauwelijks aan voetballen toe. Moedeloze blikken schoten door Café de Amstel en de fans klaagden en zuchtten er gedurende de hele wedstrijd op los.

Aan het eind van de eerste helft kwamen de Amsterdammers op achterstand dankzij een goal van Deyverson. 

Aan het eind van de tweede helft creëerde Ajax nog wel een aantal mogelijkheden maar werd het team van Ten Hag helaas pijnlijk afgestraft met een tweede tegendoelpunt in de extra tijd. Na afloop hadden de bezoekers van Café de Amstel weinig goede woorden over voor hun club. "Ik heb geen Ajax gezien dat ik ken. Heeft Getafe gewoon goed gedaan. Kutwedstrijd!"

Donderdag 27 februari is de return in de Johan Cruijff ArenA en zal Ajax met drie goals verschil moeten winnen om door te gaan naar de volgende ronde van de Europa League.

Lees ook