Ga naar Content

Chagrijnige Korpershoek na oorwassing Telstar: "Avond nodig om dit te verwerken"

VELSEN-ZUID - Tot hun afgrijzen zagen de supporters van Telstar hun club niet alleen verliezen van NEC, maar afgedroogd worden. Het werd 1-7 voor de Nijmegenaren. Aanvoerder Frank Korpershoek stond dan ook met een gezicht als een oorwurm voor de camera van NH Sport: "We liepen niet over in geluk."

"Dit was een hele zure avond waarin de meest onmogelijke ballen binnenvlogen", aldus Korpershoek. "Maar uiteindelijk halen we nul punten, of je nou met 0-1 of 1-7 verliest."

"Die jongens van mij hebben zich het apezuur gewerkt"

telstar-trainer andries jonker

Telstar-trainer Andries Jonker oordeelde dat de Nijmegenaren uiterst effectief waren. "Volgens de statistieken schoten zij acht keer op doel. Er staat 1-7 op het bord." Over de inzet was Jonker te spreken. "Die jongens van mij hebben zich het apezuur gewerkt. Het is nu aan ons om weer op te staan. Dit pak op ons donder is niet goed voor het vertrouwen van onze jonge ploeg. Volgende week moeten we uit een ander vaatje tappen."

Tekst loopt door onder de video

Andries Jonker reëel na afstraffing Telstar - NH Nieuws

Door de nederlaag zakt Telstar naar plaats tien en kan het de derde periodewinst voorlopig uit het hoofd zetten. Korpershoek kijkt vooruit: "Er is nog genoeg om voor te spelen. We komen vanuit een kansloze positie en we hebben ons teruggeknokt in de competitie. Ik ga er vanuit dat dit niet nog een keer gebeurt, maar ik heb wel een avond nodig om dit te verwerken."

Lees ook