Ga naar Content

AZ-Feyenoord nog lang niet uitverkocht

ALKMAAR - Voor het eredivisieduel tussen AZ en Feyenoord van aanstaande zondag zijn nog zo'n 2.500 tickets beschikbaar. Dat is opvallend gezien het feit dat het een wedstrijd is tussen de nummers twee en drie van de ranglijst.

Foto: Pro Shots / Toin Damen

De teller staat momenteel op 14.500 verkochte kaarten, zo laat de club weten. Het is voor de wedstrijd tegen Feyenoord alleen voor seizoen- en clubkaarthouders mogelijk om tickets te kopen. De kaartverkoop loopt tot en met zaterdag. De aftrap in Alkmaar is zondag om 14.30 uur.

Feyenoord presteert onder trainer Dick Advocaat uitstekend de laatste maanden. De Rotterdammers zijn al tien competitiewedstrijden op rij ongeslagen. Toch heeft AZ nog altijd zeven punten meer dan Feyenoord.

AZ - NAC Breda

Voor het treffen met NAC Breda in de kwartfinale van de KNVB-beker van volgende week woensdag zijn ruim 7.000 kaarten verkocht. Het AZ-Stadion biedt plaats aan 17.000 toeschouwers, dus ook voor die wedstrijd zijn nog genoeg kaarten verkrijgbaar.

AZ - NAC Breda begint woensdag 12 februari om 18.30 uur.

Flitsen van AZ - Feyenoord zijn zondag te horen op NH Radio. Verslaggever Erik-Jan Brinkman is aanwezig in het stadion. De reacties na afloop van de wedstrijd zie je op nhsport.nl of via onze sociale kanalen.

Lees ook