Ga naar Content

Gerelateerde videos

Svensson over clash tegen Feyenoord: "Ik vind dat we moeten winnen"

ALKMAAR - Er staat een belangrijk weekend  voor de deur in de eredivisie. Koploper Ajax speelt de altijd lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht en AZ neemt het in eigen huis op tegen nummer drie Feyenoord.  Beide wedstrijden worden dus zeer intressant, aangezien het verschil op de ranglijst tussen beide Noord-Hollandse ploegen slechts drie punten is.

Eerder dit seizoen was AZ oppermachtig tegen de Rotterdammers, in de Kuip werd het 0-3. Toch verwacht AZ-speler Jonas Svensson dat het niet weer zo makkelijk gaat worden. "Dat was echt een hele goede wedstrijd van ons, maar ik verwacht een ander Feyenoord dan toen", zegt de rechtsback.

"Het is een ander Feyenoord en het gaat zeker lastig worden"

AZ-speler Jonas svensson

Svensson heeft sinds die wedstrijd de nodige veranderingen gezien bij de Rotterdammers."Ze zijn van trainer gewisseld en ze zijn al tien wedstrijden ongeslagen. Het is een ander Feyenoord en het gaat zeker lastig worden. Ik weet hoe goed wij kunnen zijn, zeker in ons eigen stadion. Ik vind dat we moeten winnen. Dat is ons doel."

Lees ook

Flitsen van AZ - Feyenoord zijn zondag te horen op NH Radio. Verslaggever Erik-Jan Brinkman is aanwezig in het stadion. De reacties na afloop van de wedstrijd zie je op nhsport.nl of via onze sociale kanalen.