Ga naar Content

Nog niemand heeft gebeld voor Telstar-smaakmaker Reda Kharchouch

VELSEN-ZUID - Er wordt al weken gepraat over een mogelijke volgende club voor Telstar-spits Reda Kharchouch, maar er heeft nog geen enkele club gebeld naar Velsen-Zuid. Dat zegt trainer Andries Jonker tegen NH Sport.

Foto: Pro Shots/Remko Kool

Jonker bevestigt wel dat Kharchouch in de nadrukkelijke belangstelling van meerdere clubs staat. "Daar zijn wij van op de hoogte. Ze volgen hem wel, maar tot dusver is er nog niet één club geweest die zich concreet gemeld heeft. Er is nog niemand die de telefoon heeft gepakt. Mensen schrijven en suggereren heel graag, maar er is nog niks aan de hand. Niemand heeft mij nog gebeld."

Investeren

Kharchouch scoorde tot dusver vijftien keer in 22 wedstrijden, dus de interesse is niet vreemd te noemen. Toch maakt Jonker zich nog niet al te veel zorgen: "We hebben voor de kerst al gesproken, er zijn meerdere jongens die in de belangstelling staan. Er leeft binnen de groep een gevoel van: Ik investeer nog een half jaar in mezelf en we pakken als team wat er te pakken valt. Tenzij er een superaanbieding komt die je niet kan laten lopen. Dat is hoe de jongens erin zitten. Dat begrijp ik, ze hebben gelijk."

Lees ook