Ga naar Content
West-Friesland

Veel belangstelling voor eerste bijeenkomst Droomparken over Enkhuizerzand

19 januari 2020, 20.42 uur · Aangepast 19 januari 2020, 21.13 uur
Door: Redactie · Foto: Weeff / Peter Goedhart

ENKHUIZEN - Ondanks de huidige blokkade van de provincie op het project Enkhuizerzand, pakt de exploitant Droomparken door. 

De partij is begonnen met een participatieproject voor geïnteresseerde inwoners en stakeholders. Gistermiddag was de eerste gelegenheid voor hen om mee te denken en te praten over de invulling van het gebied. 

Tientallen geïnteresseerden kwamen op de speciaal georganiseerde middag af. Ze konden meepraten en denken over onder andere de natuurlijke waarden en ecologie, inrichting van het openbare recreatiegebied en het uiterlijk en de uitstraling van het vakantiepark.

Volgens onze verslaggever van mediapartner Weeff verliep de bijeenkomst rustig, was het verhaal van de exploitant duidelijk en was iedereen positief gestemd. "Het onderwerp leeft enorm, dat zien we ook aan de aankomst", aldus de gespreksleider van de avond.

Artikel gaat door onder afbeelding

De exploitant vindt het belangrijk dat er zoveel mogelijk mee wordt gedacht en gepraat over de invulling van het park. "Graag horen we zoveel mogelijk meningen. Iedereen is welkom", aldus Droomparken-woordvoerder Ron Moerenhout eerder tegen NH Nieuws.

Het blijft niet bij deze ene bijeenkomst. Maandag en dinsdag zijn er opnieuw inloopbijeenkomsten georganiseerd tussen 17.00 uur en 20.00 uur in de Brouwerij de Werf in Enkhuizen. 

Lees ook