Ga naar Content

Regen is grote spelbreker bij inzamelingsactie van Radio Beverwijk

BEVERWIJK - De inzamelingsactie van Radio Beverwijk voor arme gezinnen heeft aanzienlijk minder opgeleverd dan vorig jaar. Kwam er in 2018 nog 12.000 euro binnen, dit jaar stokte de teller op 4.500 euro.

Foto: Fred Segaar/NH Nieuws

Het slechte weer was de grote spelbreker. "Regen, regen en nog eens regen. Dat werkte niet bevorderlijk", verzucht Frank Koning, presentator en één van de drijvende krachten achter de actie. 

Epicentrum van de actie was de Glazen Keet, een knipoog naar het Glazen Huis van 3FM, van waaruit dj's jarenlang in aanloop naar kerst met verzoekplaatjes geld ophaalden voor goede doelen.  

Foto: Fred Segaar/NH Nieuws

In de Glazen Keet op het Stationsplein draaiden de vrijwilligers van Radio Beverwijk onvermoeibaar hun plaatjes en leverden bandjes, koortjes en solo-artiesten hun vrijwillige bijdrage. 

Koning: "Prachtig dat ze dit allemaal hebben gedaan. Dat geeft een goed gevoel." En Koning prijst zich gelukkig dat dankzij de actie, in samenwerking met de Linda Foundation, een aantal gezinnen toch een mooie kerst beleeft.  "Minder dan vorig jaar helaas, maar we moeten het positief zien.  Mooi dat we mensen in Beverwijk die het niet breed hebben een leuk kerstdiner kunnen bezorgen."

Regen spelbreker bij actie Radio Beverwijk - NH Nieuws

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Lees ook