Whatsapp

Haarlem

Buurtbewoners na schietpartij Keesomstraat Zandvoort: "Ik heb zeker vijf of zes knallen gehoord"

21 oktober 2019, 13.29 uur · Aangepast 21 oktober 2019, 14.26 uur

Tussen de bladeren is maandagochtend nog een kogelhuls te zien op het parkeerterrein bij een flat aan de Keesomstraat in Zandvoort. Een agent zet er snel een pilon op om de sporen veilig te stellen. Vannacht is hier een aantal keer geschoten, maar door wie en op wie is nog onduidelijk.

Buurtbewoners staan met elkaar te praten over wat ze allemaal hebben gehoord en gezien vannacht. Het was rond kwart over één toen er ineens harde knallen klonken. "Eerst twee en toen nog drie of vier. Ik dacht eerst dat het vuurwerk was of dat ze misschien op herten aan het schieten waren in de duinen", vertelt een mevrouw.

Lees ook: Politie doet sporenonderzoek na schietpartij in Zandvoort

Ze hebben allemaal gehoord hoe een voertuig wegscheurde. Er zijn geen slachtoffers en de daders zijn spoorloos. De kogels hebben wel geparkeerde auto's geraakt. Die zijn voor onderzoek in beslag genomen door de politie. De eigenaren zijn ze voorlopig even kwijt.

(Beelden van vannacht na de schietpartij, artikel gaat verder na video)

Nachtbeelden schietpartij Zandvoort - NH Nieuws

Geen arrestatie
"De politie had het over drie schoten, maar ik heb er zeker vijf of zes gehoord", vertelt een andere buurtbewoonster. "Aan deze kant twee en toen later nog aan de andere kant van de flat ook. Belachelijk, het wordt steeds gekker", zegt ze.

Er gaan maandagochtend geruchten in de buurt rond dat er iemand zou zijn gearresteerd, maar een woordvoerder van de politie laat weten dat dat niet het geval is.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
NH Nieuws
Whatsapp