Ga naar Content

Andries Jonker blij met zijn 'goed gevulde koekenploeg'

Telstar-trainer Andries Jonker stapte met een glimlach uit de dug-out na de gewonnen wedstrijd van Telstar tegen Almere City (1-0). Reda Kharchouch scoorde al in de eerste minuut en dat bleek de winnende treffer. Jonker: "We verdienen dit, het zat er al een paar weken aan te komen."

"Ik heb in de eerste helft een uitstekend Telstar gezien dat een top-eerste divisieniveau haalde. In de slotfase hebben we onszelf er doorheen gesleept", aldus een enthousiaste Jonker. "Dit is fijn, je hebt een groep jongens die elke dag de pollen uit de grond lopen. Ze doen hun stinkende best, die verdienen het dat ze zichzelf af en toe belonen. Vandaag hebben we voor het eerst misschien iets teveel gekregen, maar lekker hoor." 

"Snelste goal"
Reda Kharchouch was blij met zijn snelle goal. "Dit was misschien wel mijn snelste goal, hij zat er goed in. We hebben een goede ploeg. Natuurlijk staat Almere City boven ons, maar ik denk niet dat we tekort zijn gekomen. Ik maakte het doelpunt, het geluk is aan mijn zijde."

Tekst loopt door onder de video

Reda Kharchouch: "Het geluk is aan mijn zijde" - NH Nieuws

"Ik mag er nog wat meer maken, ik heb er nog wat gemist. De trainer heeft me gewaarschuwd dat ik eerder moet scoren, gelukkig was dat vandaag zo. Je gaat dan met meer rust voetballen." Kharchouch heeft nog wat tips voor de mensen die te laat waren om zijn doelpunt te zien: "Kom lekker eerder, neem wat te drinken. Dan kan je de snelste goals bekijken, haha."

Foto: Pro Shots/Ron Baltus