Ga naar Content
Noord-Holland

Burgertop Schiphol: aanmelden en praktische informatie

16 september 2019, 09.57 uur · Aangepast 13 november 2019, 10.35 uur
Door: Redactie · Foto: NH Nieuws / Doron Sajet

In het dorpshuis De Moriaan in Wijk aan Zee wordt op zaterdag 16 november een Burgertop Schiphol georganiseerd. Hier vind je alle praktische informatie op een rij.

Burgertop Schiphol
Alle praktische informatie en het laatste nieuws rond de Burgertop Schiphol vind je op nhnieuws.nl/burgertopschiphol

Wat?
Op de burgertop komen 150 inwoners van Noord-Holland bijeen. Zij vormen een dwarsdoorsnede vanuit de bevolking. Zowel mensen die door Schiphol hun brood verdienen, als zij die overlast ervaren. Zij gaan in gesprek over de toekomst van de luchtvaart in ons land en de toekomst van Schiphol in het bijzonder. Zij werken toe naar een tiental voorstellen die aan het einde van de burgertop wordt gepresenteerd.

Wanneer?
Zaterdag 16 november

Waar?
Dorpshuis De Moriaan in Wijk aan zee

Voor wie?
De dwarsdoorsnede van 150 inwoners wordt als volgt samengesteld: methode 1: via 15 contactpersonen in 15 regio’s rond Schiphol worden gericht deelnemers aangezocht met onderling verschillende profielen (spreiding over regio's, leeftijd, sekse, maatschappelijke achtergrond).

Methode 2: belangstellenden kunnen zich rechtstreeks aanmelden via dit formulier, met verstrekking van genoemde gegevens. Vanuit deze groep zal door loting een selectie plaatsvinden.

Programma

  • 9.30 uur - Inloop met koffie
  • 10.00 uur - Welkom en introductie
  • 10.30 uur - Schiphol Café
  • 12.00 uur - Lunch
  • 13.00 uur - Uitwerken voorstellen
  • 15.15 uur - Peiling
  • 16.00 uur - Borrel

Door wie?
Deze Burgertop Schiphol is een gezamenlijk initiatief van Code Oranje en mediapartner NH Nieuws.

Hoe?
De leiding van de bijeenkomst is in ervaren handen van Harm van Dijk, initiatiefnemer van G1000 Nederland. Door middel van beproefde methodieken zal toegewerkt worden naar zeker tien voorstellen over de toekomst van Schiphol en de luchtvaart.

Aanmelden?

Werkt het formulier hieronder niet juist? Klik hier.