Ga naar Content

Wim Jonk wil NAC Breda een slechte avond bezorgen

Na de 3-0 nederlaag bij De Graafschap wacht FC Volendam vrijdagavond alweer de volgende confrontatie met een potentiële titelkandidaat: NAC Breda.

Met drie gewonnen wedstrijden is de eredivisie-degradant goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Daarbij moet wel aangetekend dat Helmond Sport en FC Dordrecht dit seizoen geen hoogvliegers zijn. Jonk: "Hoe het tot stand is gekomen, maakt niet uit. Het staat wel op het bord. Het is aan ons om ze een slechte avond te bezorgen."

Over de opstelling wil de trainer helemaal niets kwijt. "Dat zien we morgenochtend wel", aldus Jonk. Of aanvoerder Kevin Visser opnieuw op de bank zit, blijft dus nog even in het ongewisse. De middenvelder zelf verwacht dat hij genoegen moet nemen met een plek in de dug-out.

Tekst loopt door onder de video

Kevin Visser: aanvoerder op de bank - NH Sport/Edward Dekker

Boy Deul is er sowieso niet bij. De aanvallende middenvelder heeft rugklachten.

Lees ook: Boete voor FC Volendam-spits El Azzouzi

De recente aanwinsten van Jong FC Utrecht zitten evenmin bij de selectie. Samir Ben Sallam trainde donderdag wel met de A-selectie mee. Ibrahim EL Kadiri is bij Jong FC Volendam aangesloten. De derde zeer verrassende aanwinst, Francesco Antonucci huurling van AS Monaco, wordt zaterdag gepresenteerd. 

Tekst loopt door onder de video

Trainer Wim Jonk over de kersverse aanwinsten van FC Volendam - NH Sport/Edward Dekker

Je kunt FC Volendam - NAC Breda vrijdagavond live op de radio volgen bij NH Sport. De uitzending begint om 19.00 uur. De aftrap in het Kras Stadion is een uur later. Edward Dekker doet het commentaar bij de wedstrij

Foto: NH Sport/Edward Dekker