Ga naar Content
Gooi

Nog een stuk spoor door 't Gooi op de schop: amper treinen van en naar Weesp

11 augustus 2019, 13.52 uur
Door: · Foto: AdobeStock

Er gaat vanaf woensdag nog een stuk spoor door 't Gooi dicht voor werkzaamheden. Naast het werk rond station Naarden-Bussum, wordt ook negen dagen gewerkt bij station Weesp. Daardoor rijden amper tot geen treinen van en naar Weesp.

Er wordt vanaf woensdag gewerkt op een stuk spoor tussen station Weesp en het Amsterdam-Rijnkanaal. Er worden een deel van het spoor en een groot aantal wissels vervangen. Dat moet er voor zorgen dat de treinen straks beter over het spoor rijden en geen herrie meer maken. 

Lees ook: Werkzaamheden leggen treinverkeer bij station Naarden-Bussum 23 dagen plat

Bewoners rond het spoor worden door Prorail gewaarschuwd dat ze tijdens het werk veel overlast kunnen verwachten. Er wordt dag en nacht gewerkt met grote machines, hijskranen en vrachtwagens die materialen aan- en afvoeren. Dat zorgt voor veel geluid en trillingen. 

Geen treinen
Treinreizigers moeten ook rekening houden met overlast. Vanwege de werkzaamheden rond station Naarden-Bussum reden er al geen treinen tussen Weesp en Hilversum. Vanaf woensdag rijden er ook geen treinen tussen Weesp en Duivendrecht. Reizigers worden vervoerd met bussen. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!