Ga naar Content
Sport

Benaissa Benamar nieuwste aanwinst van Telstar

3 augustus 2019, 17.29 uur · Aangepast 3 augustus 2019, 18.05 uur
Door: · Foto: Pro Shots

Benaissa Benamar heeft een contract getekent bij Telstar. De Marokkaanse jeugdinternational heeft zich voor twee jaar verbonden aan de club uit Velsen-Zuid.

De 22-jarige centrale verdediger trainde sinds een aantal weken mee bij Telstar en speelde mee in een aantal oefenwedstrijden.

"Benaissa heeft tijdens zijn aanwezigheid een hele goede indruk op ons achtergelaten", legt trainer Andries Jonker uit. "Zijn fysiek en inzicht maken hem een prima aanvulling op een plek waar wij ons nog wilden versterken. Ik ben blij dat Benaissa ervoor gekozen heeft zijn carrière bij ons voort te zetten."

De centrale verdediger moest in de oefenwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys, die vanmiddag werd gespeeld, in de eerste helft geblesseerd het veld verlaten. Telstar won met 1-0 in Rijnsburg.

Benamar begon zijn professionele loopbaan bij FC Twente. In Jong FC Twente kwam hij tot 24 optredens in de eerste divisie. Zijn tweede seizoen speelde Jong FC Twente in de derde divisie. Daarna speelde hij zes wedstrijden voor het Marokkaanse Ittihad Tanger.

Eerder in de week legde Telstar Sven van Doorm al vast.