Ga naar Content
West-Friesland

Enkhuizer bofkont ingeloot voor twee kaarten voor Formule 1 in Zandvoort

23 juli 2019, 18.00 uur
Door: Lotte Stekelbos · Foto: ANP/AdobeStock - bewerking NH

Marcel van Blokland uit Enkhuizen is één van de gelukkige bezoekers van de Formule 1 in Zandvoort in 2020. Rond het middaguur kwam bij hem de verlossende mail binnen dat hij is ingeloot voor twee kaarten.

En Marcel zijn vriendin Mariska gaat met hem mee. "Ook zij is mega blij. We zeiden tegen elkaar dat als dit zou lukken, we er een dik weekend van gaan maken."

Lees ook: Hoe zit het toch met die Formule-1 kaartjes? Zeven vragen en antwoorden

Marcel is fan van het eerste uur. "Ik kijk al mijn hele leven Formule 1, al vanaf de tijd met Ayrton Senna. Ik kijk niet pas sinds het Max Verstappen tijdperk. Daarvoor al, ver daarvoor al." 

Toch wel erg speciaal
Toen bekend werd dat de Formule 1 naar Zandvoort kwam, wist Marcel dat hij het ging proberen om kaarten te bemachtigen. "Ik had wel zoiets van dat ik daar een keer bij wil zijn. Nu komt het naar Zandvoort, dat is toch wel erg speciaal." Gekke geldbedragen zijn Marcel nog niet geboden voor zijn kaartjes. "Daar ga ik toch niet op reageren. Dit zijn mijn kaarten."

"En ik kom ook nog de fiets, misschien dat dat scheelt. Niet vanuit Enkhuizen hoor, maar vanuit Haarlem waar familie woont. We komen mooi op de racefiets."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!