Haarlem

NL
V

Groenteboer in tranen na geslaagde ruilactie voor kaartjes Ajax - Spurs

8 mei 2019, 14.49 uur · Aangepast 8 mei 2019, 17.25 uur

De druiven leken lange tijd zuur voor de Heemsteedse groenteboer Edward Kors, die een half jaar lang gratis groenten aanbood in ruil voor twee tickets voor Ajax vanavond. Maar nét op tijd ontving de winkelier twee kaartjes voor het affiche tegen Tottenham Hotspur vanavond in de Johan Cruijff Arena.

Twee vrouwen liepen vanmorgen naar binnen bij Kors en betaalden tijdens het afrekenen van de groenten niet met geld, maar met twee kaartjes voor de wedstrijd. De groenteboer dacht eerst nog in de maling genomen te worden, maar schoot al snel vol toen hij doorkreeg dat hij echt naar de wedstrijd gaat:

Tekst gaat door onder video

VIDEO: Heemsteedse groenteboer wordt verrast met twee kaarten voor Ajax-Spurs - NH Nieuws

De vrouwen werkten voor een bedrijf dat nog twee kaartjes mocht weggeven voor de wedstrijd. Ze besloten dat de tickets bij Kors in goede handen zouden zijn. Ook zijn zoon was door het dolle heen toen hij hoorde dat hij in het stadion mocht kijken.

Lees ook: Heemsteedse groenteboer biedt half jaar gratis groenten en fruit voor Ajax-tickets

"De kaartjes op bijvoorbeeld Marktplaats zijn zo ontzettend duur, daar ga ik niet aan beginnen", zei Kors eerder. Nu kan hij, in ruil voor een half jaar gratis groenten en fruit, toch in het stadion genieten van de halve finale van de Champions League.

Bekijk hier de reportage die NH Nieuws eerder met Kors maakte:

Een half jaar gratis groenten en fruit in ruil voor twee Ajax-tickets in Heemstede - NH Nieuws

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
NH Nieuws