Ga naar Content

Mike Snoei uit z'n dak: "Roda JC moet zich kapot schamen!"

Gierend van de emoties stond Telstar-trainer Mike Snoei NH Sport te woord na de gewonnen wedstrijd tegen Roda JC (4-0). Onder andere de Limburgers moesten het ontgelden: "Zo'n club moet zich kapot schamen met wat voor intensiteit ze naar IJmuiden komen."

Snoei was niet te spreken over de speelstijl van Roda JC: "Met tien verdedigers achter de bal, voor zo'n grote club! Daar snap ik geen reet van."

Lees ook: Prima Telstar walst over Roda JC, maar mist play-offs

Verslaggever Rob Wanst suggereerde dat de laatste wedstrijden van Telstar 'om des keizers baard' zouden gaan. De kansen voor Telstar om de play-offs te halen zijn erg klein door de resultaten op de andere velden. Daar was Snoei het duidelijk niet mee eens: "Je hebt het nu al twee keer gezegd! Het gaat nergens meer om volgens jou", brieste de trainer. "Voetbal gaat om heel veel dingen. Het gaat om de eer, we moeten tegen FC Volendam. Geloof me: deze jongens zijn heel erg gebrand om wat tegen FC Volendam te laten zien."

Lees ook: "Telstar was heer en meester tegen Roda JC"

Frank Korpershoek was milder gestemd. Voordat hij voor de camera verscheen dacht hij dat Telstar nog kans maakte op de play-offs. "Het kan, maar de kans is erg klein. Ik ben bang dat het te laat is." De aanvoerder vervolgt: "We wisten van tevoren dat Roda JC ons goed zou liggen. We hadden een goed plan en wilden de mensen nog vermaken. Ik denk dat we een geweldige wedstrijd hebben gespeeld, ik ben tevreden over vandaag."

Frank Korpershoek: "Vandaag was een mooie dag" - NH Nieuws

Foto: NH Sport