Haarlemmermeer

Ochtend schijnt pijnlijk licht over verwoeste loods Vijfhuizen

5 maart 2019, 08.05 uur · Aangepast 5 maart 2019, 13.33 uur

NH Nieuws
NH Nieuws

VIJFHUIZEN - Een zwartgeblakerde loods, hier en daar staat slechts nog een wandje: dat is het enige wat er over is na de brand gisteravond bij een autobedrijf op het industrieterrein De Liede in Vijfhuizen.

Vanochtend troffen de eigenaren van de verschillende autobedrijfjes een totaal verwoeste loods aan. Er is niets meer over van hun bedrijven. De inhoud van de loods is compleet weggevaagd door het vuur. Er staan hier en daar geraamtes van auto's. De eigenaren wilde niet voor de camera reageren. "Het is een drama", vertelde een van de eigenaren. "Alles is weg. Mijn droom, mijn bedrijf. Wat kan ik er nog meer over zeggen?"

De collega's van de nabijgelegen autosloop komen de slachtoffers een hart onder de riem steken. "Dit gun je niemand", zegt een collega. "Het is verschrikkelijk." 

Lees ook: Zeer grote brand bij autobedrijf in Vijfhuizen onder controle

Gisteravond rond 20.00 uur ging het pand in vlammen op. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan. Door de brand zijn een hoop auto's van klanten van Rareie in vlammen opgegaan. Auto's die voor het bedrijf staan geparkeerd lijken ongedeerd.

Kijk hier naar beelden van de brand