Ga naar Content

Eigenaar afgebrande loods Vijfhuizen: "Al mijn dromen zijn weg"

De eigenaar van de afgebrande loods vol met auto's in Vijfhuizen, Hamid Rareie, is de wanhoop nabij. Vanavond ging 'zijn grote droom' in vlammen op. "Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen."

Dat zegt het slachtoffer tegen NH Nieuws, terwijl het gebouw nog smeulend op de achtergrond langzaam tot de grond gelijk wordt gemaakt. "Ik moet eerst maar eens kijken wat er gaat gebeuren", aldus de eigenaar van Sam Persian Autoservice. 

Lees ook: Zeer grote brand in loods met auto's in Vijfhuizen: rook waait snelweg op

Vanavond rond 20.00 uur ging het bedrijf op industrieterrein De Liede in vlammen op. Bij de brand kwam veel rook vrij, die vervolgens ook op de nabijgelegen snelwegen terechtkwam. In de wijde omgeving waren de rookwolken te zien. De brandweer adviseerde om de ramen en deuren van omliggende woningen te sluiten. Ook automobilisten werden verzocht hun ventilatie uit te zetten. 

Alles kwijt
Als een boer die lacht met kiespijn vertelt Hamid dat zijn droom volledig in duigen ligt. "Ik ben mijn eigen werk kwijt, ik ben mijn pand kwijt, ik ben mijn grootste hobby kwijt: ik kan nog niet zeggen hoe ik me voel", zijn hartverscheurende woorden van de eigenaar. 

Door de brand zijn ook een hoop auto's verwoest. "Ik moet iedereen gaan bellen. Hoe ga ik dit tegen de klanten zeggen? Ik kan er nog even niks over zeggen behalve: jammer."

Explosies
Een van de beheerders van bedrijventerrein De Liede was aanwezig tijdens de vuurzee. "Het ging er even heftig aan toe. Er sloegen vlammen uit het dak en er waren wat explosies. Waarschijnlijk van gasflessen die nog aanwezig waren in het pand", aldus de ooggetuige. 

Ooggetuige brand Vijfhuizen: "Het ging er heftig aan toe" - NH Nieuws

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Foto: NH Nieuws