Ga naar Content
Noord-Holland

Intertoys: Nieuwe problemen bij inwisselen cadeaubonnen niet uitgesloten

24 februari 2019, 10.34 uur
Door: · Foto: ANP

Het is niet uitgesloten dat er vandaag opnieuw problemen ontstaan bij het inwisselen van cadeaubonnen van Intertoys, zo laat een woordvoerder van de speelgoedketen weten.

Gisteren werden winkels geplaagd door een computerstoring waardoor lange rijen ontstonden. Vandaag is de laatste dag dat tegoed op de kaarten kan worden verzilverd, omdat het bedrijf faillissement heeft aangevraagd.

Intertoys meldde gisteren dat de storing werd veroorzaakt door een DDoS-aanval, maar dat wordt nu weersproken. "KPN heeft ons verteld dat er sprake was van een overbelaste lijn en dat de cadeaukaarten daardoor niet verwerkt konden worden. Ik kan niet uitsluiten dat dit op zondag opnieuw gebeurt. We verwachten dat het vandaag ook weer druk kan worden."

Lees ook: Storing tijdens extreem druk weekend Intertoys

Zaterdag leidde de storing tot vervelende taferelen in sommige winkels, zoals in het filiaal van de speelgoedketen in Aalsmeer. "Er zijn incidenten geweest, hoewel we moeten benadrukken dat de meeste klanten beheerst en kalm hebben gereageerd op de situatie", aldus de woordvoerder, die weet dat een winkel in Amstelveen de deuren dicht moest doen om veiligheidsredenen.

Bekijk hieronder de video die NH Nieuws maakte van de drukte in het filiaal in Aalsmeer: 

Laatste weekend Intertoys - NH Nieuws

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!