Ga naar Content

Storing tijdens extreem druk weekend Intertoys

Voor de Intertoys op de Zijdstraat in Aalsmeer is het vandaag de laatste dag dat klanten hun kadobonnen nog konden inleveren. De speelgoedketen die afgelopen donderdag failliet werd verklaard werd tot overmaat van ramp vandaag ook nog getroffen door een storing. Waardoor de bonnen niet verzilverd kunnen worden.

Enorme drukte voor de speelgoedwinkel. Een medewerkster van de Intertoys werkt hard om alle klanten te helpen. Door de storing kunnen de cadeaubonnen niet gescand worden, op dat moment kan er online nog het saldo van de kaart worden opgezocht. "We worden heel vriendelijk geholpen", zegt een man met twee kinderen. "Zij zoeken het saldo op, schrijven het op de kaart en zo kunnen we alsnog wat halen. Het is al vervelend zat dat de winkel dichtgaat."

Lees ook: Intertoys zal gemist worden: "Het is gewoon een goeie winkel"

Wanneer ook de mogelijkheid om het saldo te checken niet meer kan, raken sommige mensen geirriteerd. "Kunnen we dan nog wel morgen komen?!" De winkel in Aalsmeer is morgen gesloten, dus voor deze winkel was dit de laatste mogelijkheid. "Als u morgen nog zou willen gaan, is de winkel in Hoofddorp wel open." meldt één van de medewerkers.

Lees ook: Franchisenemers Intertoys kunnen sowieso door: "Wij blijven te allen tijde open"

Op het einde van de middag was de storing verholpen en konden de klanten alsnog de kaarten verzilveren.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Foto: