Ga naar Content
Gooi

Larense kapper heeft slechtste slogan van 2018: 'We doen wel vrouwen, maar knippen ze niet'

14 december 2018, 07.16 uur
Door: · Foto: NH Nieuws / Google Maps

De slogan ‘We doen wel vrouwen, maar knippen ze niet’ van de Larense heren- en jongenskapper Barbier Rogier is verkozen tot de slechtste slogan van 2018.

Met ruim 3.600 stemmen versloeg de Larense leus de slogans ‘Ga niet zelf kutte, Bel Ronald Schutte!’ van het Dordrechtse stukadoors- en schildersbedrijf Schutte en ‘Voor ieder reetje een Aarts W.C’tje’ van het Eindhovense bedrijf Aarts Sanitair Service.

Lees ook: 'We doen wel vrouwen, maar knippen ze niet': Larense kapper in race voor slechtste slogan 2018

De winnaar van de verkiezing ontvangt binnenkort de Blauwe Tegel van platform SlechteSlogans.nl. Van 7 tot en met 13 december konden mensen via sloganverkiezing.nl hun stem uitbrengen op de tien genomineerde leuzen van de jury van slechteslogans.nl. In totaal zijn 14.328 stemmen uitgebracht.

Noord-Hollandse winnaar in 2014
Ook in 2014 ging een Noord-Hollands bedrijf aan de haal met de titel. De slogan "Een timmer timmert, een tandarts boort, maar wij zitten lekker in Velsen-Noord" van aannemersbedrijf Braak Velsen in de Duinvlietstraat in Velsen-Noord kreeg toen de meeste stemmen.  

Lees ook: Bedrijf uit Velsen-Noord heeft állerslechtste slogan van 2014

Vorig jaar won de slogan 'Van kop tot kont, worst in de mond' over de worstenbroodjes van Millse molen De Korenbloem. Drie Noord-Hollandse bedrijven waren toen genomineerd, maar 'Haring is Caring' van de Bakkumse visboer Karin redde het toen net niet. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!