Sport

Durrant emotioneel na Houdini-act: "Vrouw zat voor het eerst in publiek"

8 december 2018, 14.52 uur · Aangepast 8 december 2018, 15.43 uur

NH Nieuws

EGMOND AAN ZEE - Na een knappe comeback heeft titelfavoriet Glen Durrant zijn eerste partij op de Finder Darts Masters gewonnen van Scott Waites. Hij was daarom ook emotioneel voor de camera van NH Nieuws na afloop van de zinderende pot, ook omdat zijn vrouw voor het eerst in het publiek zat.

"Als je 4-1 achterstaat, dan denk je dat het klaar is en het toernooi ten einde. Maar nu voel ik mij geweldig! Het publiek was ook fantastisch!", zei de Engelsman. Vanavond komt de nummer één van de BDO weer in actie, tegen Gary Robson.

Lees ook: VIDEO: Landman schakelt Adams uit, comeback Durrant tegen Waites

Bovendien zat de vrouw van Durrant voor het eerst in het publiek in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. "Ik wilde niet met 5-1 verliezen met mijn vrouw in het publiek. Ik moest diep graven, maar het is gelukt!"

Lees ook: Glen Durrant: "Trots dat ik hier twee keer heb gewonnen"

Bij de stand van 4-1 in het voordeel van Waites, leek het gedaan voor Durrant, maar met een Houdini-act trok hij alsnog aan het langste eind. Durrant won het toernooi in Egmond aan Zee al twee keer eerder.

Livestream
NH Sport doet het hele weekend verslag van Finder Darts Masters in Egmond aan zee. Lees alle verhalen terug of volg de livestream hier.