Ga naar Content
Noord-Holland

Popster Ed Sheeran luncht in 's Gravelands restaurant

29 juni 2018, 21.09 uur
Door: · Foto: Arlo Vlaar

'S GRAVELAND Een bijzonder bezoek voor restaurant Vlaar in 's Graveland vandaag. Na een anonieme reservering bleek ineens wereldster Ed Sheeran voor de deur te staan voor een lunch. Een grote verrassing voor de eigenaar van de eettent Arlo Vlaar. "Een ongelooflijk aardige jongen."

Sheeran, die gisteren en vandaag optreed in de Johan Cruijff Arena, kwam op de fiets vanaf Hilversum met z'n crew naar het restaurant. "Er staat ineens een popster voor je neus. De spanning in de keuken en bij de bediening neemt dan wel toe", beschrijft Vlaar de sfeer. 

Lees ook: Beyoncé blij met Amsterdamse burrito's

Volgens de eigenaar had Sheeran het zichtbaar naar zijn zin. Om te vieren dat het eerste optreden in de Arena goed was verlopen, besloot Vlaar een fles champagne aan te bieden. "Die werd door de crew met gelach opgedronken, maar Sheeran zelf nam niet. Hij moet namelijk vanavond nog optreden."

'Heel gewoon'
Na een geslaagde lunch, vertrok de Brit op z'n fiets naar het hotel in Hilversum. Maar voordat het restaurant verliet, ging hij nog wel even met iedereen op de foto. "Echt een geweldige jongen. Gewoon met iedereen op de foto. Hij is echt heel normaal gebleven", zegt Vlaar tegen NH Nieuws.