Ga naar Content
Noord-Holland

Beyoncé blij met Amsterdamse burrito's

17 juli 2016, 20.05 uur
Door: · Foto: AT5

AMSTERDAM (AT5) De grote hoeveelheid burrito's die Beyoncé gisteravond bestelde bij The Burrito Maker aan het Haarlemmerplein zijn goed in de smaak gevallen. Het burrito-tentje kreeg vlak voor sluitingstijd een bestelling voor 150 burrito's, bestemd voor Beyoncé en haar crew.

Eigenaar Eric Scott kon de grote order bijna niet geloven. "Het was voor Beyoncé en haar crew bij de Arena. Na overleg heb ik gezegd dat ik 75 burrito's kon maken en niet de 150. Ik heb hier een kleine winkel met een beperkte voorraad. Normaal gesproken heb ik met zo'n grote bestelling 24 uur nodig."

Lees ook: Beyoncé doet 'onmogelijke' bestelling bij Amsterdams burrito-tentje

Hoe Queen Bey bij het kleine tentje terecht kwam weet Eric niet, maar hij heeft wel een idee: "Als je 'de beste burrito's van Amsterdam' googelt, dan staan wij bovenaan de lijst."

De burrito's bleken uiteindelijk in de smaak te vallen bij Beyoncé en haar crew, getuige het berichtje dat hij na afloop kreeg. "Bedankt Eric, dit soort dingen gebeuren niet vaak. Iedereen was erg blij. De burrito's waren heerlijk. Bedankt, ik zal je nog eens bellen."