Ga naar Content

Telstar-speler Van Iperen:"Iedereen is zwaar teleurgesteld"

DOETINCHEM Telstar komt over twee duels één goal te kort om door te gaan naar de finale van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Na de 3-2 zege in Velsen-Zuid verloor Telstar zondagmiddag met 4-2 van De Graafschap. "Iedereen is natuurlijk zwaar teleurgesteld", aldus Telstar-verdediger Donny van Iperen.

Na amper drie minuten lag de eerste bal al bij Telstar in het doel. De ploeg van trainer Mike Snoei speelde een belabberde eerste helft. "Je moet zorgen dat je zo lang mogelijk de nul houdt. Dat gaat na drie minuten al miss. We begonnen slecht aan de wedstrijd, maar komen echt fantastisch terug. "

Dat Telstar moeite had om in de wedstrijd te komen had volgens Van Iperen niks te maken met de ambiance op de Vijverberg waar meer dan elfduizend toeschouwers zaten. "Nee, de eerste twee goals komen uit een standaardsituati. Dat heeft niets te maken met hoe we starten." In de tweede helft knokten de Velsenaren zich knap terug in de wedstrijd, maar de beloning bleef uit. In de slotfase miste Oussama Zamouri een flinke kans bij de tweede paal. "Die laatste bal blijft in je hoofd zitten. Ik denk dat Oussama een beetje schrok dat hij hem kon binnen koppen, maar we hebben genoeg momenten gehad waar we toe hadden kunnen slaan."

Lees ook: De eredivisiedroom is voorbij voor Telstar

Lees ook: Serrarens: "Het is wel kut voor die jongens"

Foto: Pro Shots / Erik Pasman