Ga naar Content
Noord-Holland

Politie geeft beelden vrij van mishandeling Den Helder

24 april 2018, 12.35 uur
Door: · Foto: Politie

DEN HELDER De politie heeft camerabeelden vrijgegeven waarop één van de verdachten te zien is die op zaterdag 3 maart betrokken was bij een mishandeling in de binnenstad van Den Helder. Bij de mishandeling liep een 27-jarige man ernstig hoofdletsel op. De camerabeelden zijn van slechte kwaliteit, toch hoopt de politie op tips die het onderzoek verder kunnen brengen.

De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 maart twee meldingen van mishandelingen binnen. Eén daarvan betrof de mishandeling van een 27-jarige man die rond 4.00 uur met ernstige hoofdwonden werd gevonden op de Breewaterstraat.

De Heldenaar was met een vriend uit geweest toen hij op straat werd mishandeld door tenminste twee mannen. Van één verdachte heeft de politie nu beelden op Facebook geplaatst. De beelden zijn erg vaag. "Toch hopen wij dat getuigen zich naar aanleiding van de beelden iets kunnen herinneren en zullen melden", vertelt een woordvoerder van de politie. 

Lees ook:  Twee mannen zwaargewond bij mishandelingen in Den Helder, politie vermoedt verband

De politie kreeg in dezelfde nacht een melding van een mishandeling die een uur eerder aan de Koningstraat plaatsvond. Daarbij liep een 38-jarige man ook ernstig hoofdletsel op. De politie onderzoekt of de mishandelingen iets met elkaar te maken hebben. 

Mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Verdachte Den Helder