Ga naar Content
Noord-Holland

Twee mannen zwaargewond bij mishandelingen in Den Helder, politie vermoedt verband

3 maart 2018, 16.06 uur · Aangepast 3 maart 2018, 16.40 uur
Door: · Foto: Shutterstock

DEN HELDER In een tijdsbestek van nog geen uur zijn vannacht in Den Helder twee zwaargewonde mannen aangetroffen. Beiden bleken bij mishandelingen 'ernstig hoofdletsel' te hebben opgelopen. De politie vermoedt een verband en zoekt getuigen.

Als de politie na een melding van een vechtpartij met vier personen in de Koningsstraat ter plaatse gaat, treffen ze daar een 38-jarige inwoner van Den Helder met een hoofdwond aan. Na de nodige eerste zorg wordt hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Kort daarna krijgt de politie te horen dat er in de Beatrixstraat een man is mishandeld. Daar aangekomen treffen ze niemand aan, maar na onderzoek blijkt het slachtoffer zich een paar straten verderop, in de Breewaterstraat, op te houden. Ook hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Buurtonderzoek
De politie heeft vannacht met meerdere mensen gesproken. Op basis van dat buurtonderzoek vermoedt de recherche dat de mishandelingen met elkaar te maken hebben. Het onderzoek wordt voortgezet en de recherche roept getuigen op contact op te nemen met de politie. 

Behalve naar getuigen is de recherche ook op zoek naar camerabeelden van de vechtpartij in de Koningsstraat en het incident in de Beatrixstraat/Breewaterstraat. Wie informatie of beelden heeft kan de politie in Den Helder bereiken via 0900-8844.