Ga naar Content

Mike Snoei: "Ik heb ze verboden om te zeuren over het weer"

DORDRECHT Gemakkelijk ging het vrijdagavond niet voor Telstar, maar de eerste uitoverwinning sinds 15 december is een feit. Door twee doelpunten van Andrija Novakovich en één van Mohamed Hamdaoui won Telstar met 3-2 van FC Dordrecht.

Een hoogtepunt in het duel was de assist van Jerdy Schouten op Hamdaoui. De rossige middenvelder maakte met een geweldige sleepbeweging de bal op maat bij zijn teamgenoot, die even fraai de bal in het doel schoof. Toch was Snoei niet tevreden over Schouten. "De actie was misschien wel mooi, hij speelde vandaag niet zijn beste wedstrijd voor Telstar", was de trainer kritisch op de van ADO Den Haag overgekomen Schouten. "Die individuele acties hebben beide mannen, ik hoop dat ze nog beter in stelling worden gebracht."

Lees ook: Telstar boekt belangrijke zege in Dordrecht

Weer
"Ik heb ze verboden om te zeuren over het weer. Het is gewoon Nederland", sprak Snoei na afloop. "Je moet hier ook gewoon een beetje van genieten in dit Hollands weer. De jongens moeten zich hier gewoon goed op voorbereiden." Trots was de trainer na afloop op zijn groep. "Je speelt tegen FC Dordrecht dat een hele goede reeks achter de rug heeft. Je mag dan echt wel trots zijn op deze prestatie."

Telstar staat nu op de derde plaatst op de ranglijst en kan de nacompetitie bijna niet meer ontlopen. "Het was een noodzakelijke overwinning. We wilden drie wedstrijden op rij winnen, twee hebben we er nu gewonnen." Het enige smetje van de vrijdagavond. "Onze concurrenten hebben helaas ook gewonnen." 


Foto: Pro Shots/Marcel van Dorst