Ga naar Content
Noord-Holland

Zangeres Maan accepteert excuses na mislukte streakergrap: "Het hoofdstuk is nu afgesloten"

4 december 2017, 13.44 uur · Aangepast 4 december 2017, 13.54 uur
Door: · Foto: ANP

BERGEN Zangeres Maan was het gesprek van de dag nadat een 'misplaatste' grap met haar was uitgehaald bij radio 538. Vandaag heeft zij bij de middagshow van dj Frank Dane, die de grap uithaalde, gereageerd op de ophef en vertelde ze nog eens waarom ze zo schrok van de streaker in de studio.

"Het is helemaal misgegaan," zo begint Dane zijn interview met de zangeres uit Bergen. "Dit had een geintje moeten zijn." De 538-dj vond het afschuwelijk dat hij Maan zo heeft laten schrikken en omhelsde haar gelijk na het incident. Ook bood Dane zijn excuses aan. "Excuses zijn aanvaard. Het hoofdstuk is afgesloten," zegt Maan tegen hem in de uitzending waar ze vanmiddag te gast was.

Lees ook: Streaker verrast Maan tijdens radio-optreden, zangeres barst in huilen uit

Op 17 november dacht Dane een grap met de zangeres uit te halen. Hij liet een streaker door de studio lopen tijdens haar optreden. Maan schrok zo erg dat ze gelijk in tranen uitbarstte. "Ik wist eerst niet of die man mij iets aan wilde doen, of dat hij binnen was gedrongen, of dat het een grap van jou was," aldus Maan in het programma.