Ga naar Content

Mike Snoei: "Thuis laten we geweldige dingen zien"

VELSEN-ZUID Telstar speelde een prima wedstrijd tegen koploper NEC en won met 3-2. Trainer Mike Snoei werd naar de tribune gestuurd door de scheidsrechter, maar was blij met het vertoonde spel.

"Ik hou niet van gemarchandeer", zei Snoei. De trainer rende het veld in om dat aan de scheidsrechter duidelijk te maken na de winnende treffer, wat hem een wedstrijd schorsing op zal leveren.

Hij zag zijn ploeg een 2-0 voorsprong weggeven, maar ze bleven vechten voor de overwinning en die kwam er ook in de eindfase. Melvin Platje zorgde voor die winnende treffer.

Lees ook: Telstar verrast koploper NEC

"Het is zo'n leuke ploeg", vindt Snoei. "Thuis laten we geweldige dingen zien. Het is jammer dat de mensen thuisblijven. Ik vond Toine van Huizen weer geweldig spelen vanavond."

Matchwinner Melvin Platje
"We hadden even een zwak weekje", zei Melvin Patje over de verlieswedstijden tegen RKC Waalwijk (4-1) en Jong PSV (6-0). "We hebben er goed over gepraat en we moeten die twee wedstrijden nu snel vergeten."

"Dat we toch nog de 3-2 maakten is een groot compliment voor het team. We zijn goed bezig met zijn allen en deze lijn moeten we doorzetten."