Whatsapp

Noord-Holland

Wakker worden met een cheque van 1,1 miljoen euro: “De vloer is aan vervanging toe”

2 oktober 2017, 10.29 uur · Aangepast 2 oktober 2017, 17.13 uur

BEVERWIJK De voortuin ligt nog bezaaid met gouden snippers en ze hebben vannacht geen oog dicht gedaan. Sylvia en Jurgen uit Beverwijk wonnen gisteravond een enorm bedrag in de Postcode Loterij. Op de kast in de woonkamer prijkt de cheque: 1.120.000 euro.

"Het is een droom waar je nog niet uit kan komen", vertelt Sylvia. "Ik dacht altijd dat het niet voor ons was weggelegd. Het gaat altijd naar anderen. Maar dus niet. Winston belde bij ons aan. Dan weet je dus niet wat je overkomt."

Lees ook: Feest in Beverwijk: 1,1 miljoen uitgereikt na spectaculaire winst bij koffertjesspel

Het stel heeft geen oog dicht gedaan vannacht. "We staan stijf van de adrenaline. Slapen is er dan gewoon niet bij. Het zal nog wel even duren voordat we ons realiseren dat het wel echt is. Ik heb nog wel zo’n beetje het gevoel dat er straks iemand aanbelt en zegt: 'Haha, grapje'. Terwijl het niet eens 1 april is. Het is gewoon onwerkelijk."

Lees ook: Help! Ik heb de loterij gewonnen, wat nu?

Jurgen is nuchter over wat het gezin met hun nieuw verworven rijkdom gaat doen. "We hebben twee kinderen, daar gaat onze aandacht naar uit. De vloer is aan vervanging toe en we willen nog een uitbouw in de tuin. En dan is het geld op… oh nee!", lacht Jurgen. 

NH Nieuws / Annabelle Zandbergen
Whatsapp