Ga naar Content
Noord-Holland

Verdachte (17) meldt zich bij politie na mishandeling in Amsterdamse supermarkt

29 juni 2017, 14.34 uur · Aangepast 29 juni 2017, 18.25 uur
Door: · Foto: Bureau NH

AMSTERDAM Naar aanleiding van het filmpje in Bureau NH van een bizarre mishandeling in een winkel van Albert Heijn in Amsterdam heeft de verdachte jongen (17) zich vandaag bij de politie gemeld.

In de Amsterdamse supermarkt werd op 28 april een man bewusteloos geslagen na een scheldpartij. Een woordvoerder van de politie liet eerder op de dag al weten dat er al veel bruikbare tips zijn gegeven over de identiteit van de man en dat er al een naam was doorgegeven aan agenten.

Met één klap naar de grond
Tijdens het incident kregen twee mannen het in de ochtend aan de stok met een man. Na een woordenwisseling haalde deze onverwachts hard uit en sloeg hij één van de mannen knock-out. De jongen viel achterover en bleef een paar minuten bewusteloos op de grond liggen.

"Het was echt een harde klap. De jongen is eigenlijk al bewusteloos voordat hij de grond raakt", aldus politiewoordvoerder Rob van der Veen. De dader werd in eerste instantie nog gegrepen door een beveiliger van de winkel.

Lees ook: Man uitgescholden en knock-out geslagen in supermarkt om 'huppeltje'

Maar in alle hectiek vergat hij de gegevens van de dader te noteren en werd de man de winkel uitgezet. Na het tonen van het filmpje in Bureau NH gisteren, meldde de man zichzelf vandaag alsnog bij de politie.