Ga naar Content

Boer Martin krijgt eigen Glossy

ZWAANSHOEK Het programma Boer zoekt Vrouw maakte van hem een bekende Nederlander. En binnenkort prijkt boer Martin van der Peet uit Zwaanshoek ook nog op de cover van zijn 'eigen' glossy!

De 'Martin' is vanaf 10 mei in het hele land te koop en is alvast te bestellen via www.demartin.nl. Boer Martin haalt met het blad geld op voor Alp d'Huzes; het wielerevenement waarbij gefietst wordt voor KWF Kankerbestrijding. Hij ondersteunt een team met agrariërs die zes keer de Alp d'Huez gaan beklimmen. Hij hoopt 40.000 euro op te halen met de verkoop van de glossy. Zowel Martin van der Peet, als zijn nieuwe liefde Wilma hebben een partner verloren aan kanker.

In het blad komen verhalen te staan over kanker. Maar ook luchtige artikelen. Kok Pierre Wind werkt mee aan een kookrubriek. 'Opgeven is geen optie' is de boodschap die boer Martin wil overdragen. Na het overlijden van zijn vrouw heeft hij alles op alles gezet om zijn gezin met vier kinderen en zijn bedrijf zo goed mogelijk draaiende te houden. Binnenkort hoopt hij te gaan samenwonen met Wilma.

Foto: NH Nieuws/Marjorie Noë