Ga naar Content
Sport

Soolsma naar Excelsior

17 augustus 2012, 17.01 uur · Aangepast 17 augustus 2012, 17.48 uur
Door: · Foto:

ROTTERDAM Excelsior heeft overeenstemming bereikt met Nick Soolsma. Dat meldt RTV Rijnmond De aanvaller uit Andijk, die twee weken heeft meegetraind met de selectie van Excelsior, heeft een contract ondertekend voor één seizoen. De voetballer is pas vanaf

Trainer Leon Vlemmings is blij met de aanwinst voor zijn selectie. "Soolsma is een jongen die goed kan voetballen. Hij kan zowel links- als rechtsbuiten spelen en op het middenveld. We hebben hem goed leren kennen tijdens zijn stageperiode en hij is ook mee geweest op trainingskamp. Wij zijn ervan overtuigd dat hij de juiste versterking is voor Excelsior", aldus Vlemmings op de Excelsior-website.

Soolsma kreeg ook een aanbod van sc Cambuur, maar koos uiteindelijk voor Excelsior. De voetballer kwam eerder uit in de Jupiler League voor HFC Haarlem waarna hij vertrok naar de hoofdklasser FC Chabab. De laatste jaren speelde hij voor VV Young Boys en afgelopen seizoen speelde hij bij het Canadese Toronto FC. Soolsma zat dit jaar nog zonder club.