Ga naar Content

Oud-prof Van Ommeren naar FC Chabab

AMSTERDAM Terwijl de laatste wedstrijd van dit seizoen nog gespeeld moet worden, is Chabab al druk bezig met de selectie van komend seizoen. Tegenover het vertrek van Chevello de Rijp en Leandro Resida, naar respectievelijk Quick Boys en Telstar, staat de

Onder hen is de ervaren Quincy van Ommeren (36). De oud-prof van Volendam en MVV komt over van Katwijk. Een andere oud-prof die komend seizoen op sportpark Riekerhaven te bewonderen is, is Gregory Schaken. De 23-jarige middenvelder speelde negen wedstrijden in het shirt van FC Utrecht. Daarna kwam hij uit voor Telstar en RVVH uit Ridderkerk. Trainer Alami Ahannach verwacht dat zijn team sterk genoeg is om zich te kunnen handhaven in de Topklasse.

Bekerfinale
Zaterdag speelt FC Chabab de laatste wedstrijd van het seizoen. Op het veld van Blauw-Wit speelt de ploeg de finale van de landelijke amateurbeker tegen Leonidas uit Rotterdam. Het is voor Chabab de achtste wedstrijd in een kleine maand tijd. Toch is Ahannach optimistisch. "We hebben nu iets meer rust gehad dan voor de vorige wedstrijd, dus ik ga ervan uit dat de jongens uitgerust zijn. We hebben de laatste twee wedstrijden van Leonidas gewonnen, dus we gaan vlammen zondag."

De wedstrijd begint zaterdag om 14:00 uur.