Ga naar Content
Sport

Ajnane per direct weg bij FC Volendam

1 september 2011, 14.07 uur · Aangepast 1 september 2011, 18.18 uur
Door: · Foto: proshots

VOLENDAM Het contract met Volendam-speler Mohammed Ajnane is ontbonden. Vorige week werd de middenvelder al uit de selectie gezet.

De 21-jarige Alkmaarder weigerde een week geleden om mee te spelen in het beloftenteam. Trainer Gert Kruys strafte de middenvelder door hem uit de A-selectie te zetten. Ajnane vond dat hij te weinig kansen kreeg en na overleg met de clubleiding is hij opgestapt.

Het contract van de Ajnane liep nog tot het einde van dit seizoen, nu is hij transfervrij en kan hij op zoek naar een nieuwe club. Technisch directeur Arie Obdam benadrukt dat de wegen van Ajnane en de club met wederzijdse goedkeuring zich scheiden. "Hij vond dat hij te weinig kansen kreeg en dat kan, we zijn met goed overleg uit elkaar gegaan.''

Vorig seizoen speelde Ajnane nog elf keer in de hoofdmacht van FC Volendam. In twee seizoenen is hij twee keer tot scoren gekomen. Volgens Obdam is het niet eerder voorgekomen dat Ajnane weigerde uit te komen voor het beloftenteam. "Hij vond op dit moment simpelweg dat hij te weinig aan spelen toe kwam. Het is zijn eigen beslissing."