Ga naar Content

Telstar gaat ten onder in oefenduel met Go Ahead Eagles

Telstar heeft de eerste volledige oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. Het ging met 3-0 ten onder tegen Go Ahead Eagles in Zutphen. 

Zakaria Eddahchouri (m) duelleert met Mats Deijl - Foto: X/Telstar

Na zeven minuten lag de bal al in het Telstar-doel. Een fout van Devon Koswal leidde tot balverlies, Dean James (oud-FC Volendam) ging ermee aan de haal en bracht Søren Tengstedt in stelling. In de openingsfase leek Telstar nog niet wakker, want binnen vijf minuten scoorde de Eagles opnieuw via Victor Edvardsen: 2-0. 

Tekst gaat verder onder de X-post.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Bij de Witte Leeuwen ontbraken Tom Overtoom, Peter Guinari, Jorginho Soares (traint mee bij FC Emmen) en Tyrone Owusu.

Daartegenover stond de entree van Jaylan van Schooneveld, een negentienjarige verdediger van De Graafschap. Hij is overgenomen en sluit aan bij de O-21. Hij kon niet voorkomen dat Finn Stokkers de 3-0 scoorde. Damian van Dijk en Adil Lechkar kregen nog een kansen, maar het bleef daarbij. 

Opstelling Telstar (eerste helft): Koeman; Dekker, Apau, Koswal, Benzzine, Noslin; Ougcha, Turfkuier; Hetli, Eddahchouri, Kaandorp

Opstelling Telstar (tweede helft): Houweling; Den Haan, Van Schooneveld, Offerhaus, Van Dijk, Lechkar; Van Ekeris, Bakker; El Kachati, Hagedoorn, Seedorf 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52