Ga naar Content

Jongerenorganisatie Triple Threat heeft na 15 jaar antikraak een eigen plek

Jongerenorganisatie Triple Threat is een gevestigde naam onder de jeugd van Schalkwijk, maar een vaste honk hadden ze nog niet. De afgelopen 15 jaar mochten deelnemende jongeren als antikrakers panden in het winkelcentrum gebruiken, maar nu hebben ze dan toch een eigen plek. 

Feest bij de jeugd van Triple Threat - Foto: NH Media

Triple Threat is een basketbalvereniging, maar dan net even wat meer. Nog steeds is de sport core business. Maar het basketbalpleintje in de wijk werd al snel de uitvalsbasis voor veel meer leuke activiteiten, die de jeugd van Schalkwijk van de straat af hield. 

De jongerenorganisatie werd een groot succes. Ze mochten vanuit leegstaande winkelpanden de afgelopen vijftien jaar de activiteiten uitbreiden: dansclubs, muziekworkshops, er werd zelfs een kapsalon opgezet. Maar bovenal kon iedereen die dat wilde er gewoon aanwaaien en chillen. Nu is er zelfs huiswerkbegeleiding. 

Voor de komende tien jaar is nu een enorm pand tot hun beschikking gesteld. En vandaag gingen de jongeren in optocht door het winkelcentrum van Schalkwijk daar naar toe. 

Vast honk voor Triple Threat - NH Nieuws / Geja Sikma

Lees ook

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]