Ga naar Content

Inbrekers stuntelen met kofferbak na inbraak bij juwelier

Bij een juwelier in Huizen is vannacht opnieuw ingebroken. Twee personen drongen rond de klok van 4.00 uur het pand binnen met behulp van gespecialiseerd gereedschap. In de video is te zien dat het vertrek van de twee inbrekers stuntelig gaat als de kofferbak van de auto niet dicht wil.

Inbrekers krijgen kofferbak niet dicht - Casper Bunschoten

Met witte zakken komen de, in het zwart geklede, dieven naar buiten. Een van hen duwt de zakken in de kofferbak, maar de klep wil niet dicht. Er wordt geschreeuwd en de klep wordt meerdere malen dichtgegooid totdat deze wel in het slot is gevallen. Dan rijdt de zilverkleurige auto met hoge snelheid weg bij de juwelier in winkelcentrum de Oostermeent, in de richting van de Aristoteleslaan.

Buit

Later die nacht is bij de Blaricummermeent een zilverkleurige Audi met valse kentekenplaten in afzettingshekken gereden. De inzittenden van de auto zijn er vandoor gegaan. Het is nog onduidelijk of dit de auto van de inbrekers is.

In september 2022 was deze juwelier ook slachtoffer van inbraak. Toen werd er een grote hoeveelheid goud buitgemaakt. Op dit moment is nog onbekend wat de inbrekers hebben meegenomen. De politie is nog op zoek naar getuigen.

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]