Ga naar Content

Dierentehuis Kerbert in IJmuiden zoekt pleeggezinnen voor toestroom kittens

Dierentehuis Kerbert bereidt zich voor op een toename van kittens in hun asiel. Het is nu paarseizoen voor katten, wat betekent dat er binnenkort veel kittens zullen zijn die nog geen thuis hebben. Het dierentehuis heeft beperkte ruimte en kan niet alle kittens opvangen. Daarom zoeken ze nu naar pleeggezinnen die bereid zijn om tijdelijk een aantal kittens en katten op te vangen en te verzorgen.

Dierentehuis Kerbert is op zoek naar pleeggezinnen - NH Nieuws

Niet-gesteriliseerde zwerf- en tuinkatten zijn momenteel actief, waardoor de nestjes kittens mogelijk op straat zullen zwerven of in huishoudens terechtkomen waar niet voldoende middelen zijn om voor ze te zorgen.

Deze kittens worden uiteindelijk opgevangen door Dierentehuis Kerbert in IJmuiden, waar ze verzorgd en gekoesterd worden totdat ze een warm gezin vinden. Het asiel verwacht de komende maanden een toename van kittens, maar heeft niet genoeg ruimte om ze allemaal te huisvesten. Daarom doen ze een oproep aan pleeggezinnen die tijdelijk kunnen helpen bij de opvang van de kittens.

Wil jij graag pleegouder worden en een kat of kitten tijdelijk opvangen? Je kan altijd contact opnemen met dierentehuis Kerbert via het nummer 088-8113 450

Tips?

Stuur ons jouw tips op [email protected]